Vabilo za študentske članke

Spoštovani avtorji študenti/študentke in mentorji/mentorice študentrskih člankov, na zadnji konferenci smo uspešno izvedli virtualno tekmovanje študentskih člakov, tokrat pa želimo ponovno izvesti tekmovanje v živo, na lokaciji konference v Hotelu Habakuk, od 13. - 14. aprila 2023.


Zato vas vljudno vabimo, da pošljete svoje članke (prispevke) za tekmovanje. V poštev pridejo neobjavljena študentska dela s širšega področja avtomatizacije (seminarske naloge, diplome, projekti, …) od zadnje konference naprej (študijsko leto 2021/2022 in 2022/2023)


Prijava študentskega članka

Najprej vas prosimo, da pošljite prijavo članka (ime avtorjev in mentorjev, inštitucije in e-poštni naslov) do 22. 02. 2023 na poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Mariborski avtorji pa pošljite prijave tudi cc: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ljubljanski avtorji pošljite prijave tudi cc: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Oddaja študentskega članka

Rok oddaje študentskih člankov je 22. 03. 2023 na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Pri pisanju člankov uporabljate predlogo v program Word, dostopn na :
Navodila_avtorjem_AIG23.docx

Priporočljiva dolžina študentskih člakov je 4 do 6 strani.


Pred oddajo končnega članka, se posvetujte s koordinatorjema študentskega tekmovanja, dr. Petrom Planinšičem in dr. Gregorjem Klančarjem.